Gezichtsbehandeling

De behandelmethode van Dr. Hauschka Cosmetica

Elisabeth Sigmund bracht meer mee uit Zweden dan alleen de basis voor recepten en ideeën voor Dr. Hauschka Cosmetica. In haar ‘Salon voor de Schoonheid’ in Stockholm ontwikkelde ze een geheel eigen schoonheidsbehandeling. Ze was zich er goed van bewust dat de kwaliteit van de aanraking van wezenlijk belang is voor een goed resultaat.

De lymfestimulatie vormt een centraal onderdeel van elke Dr. Hauschka behandeling. De kleine lymfecapillairen zijn belangrijk voor het afvoeren van stofwisselingsproducten en overtollig weefselvocht. Wanneer zij met zachte strijkbewegingen en penseelstreken worden gestimuleerd, ontspannen en ontgiften zij – zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd, het weefsel raakt zijn gifstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van het lichaam worden ondertussen geactiveerd, terwijl jij jezelf kunt overgeven aan de ontspannende behandeling.

Kies de behandeling die bij je past en ervaar een bijzondere belevenis.

Klassieke Dr.Hauschka gezichtsbehandeling volgens Elisabeth Sigmund

Een ontspannen voetenbad, uitstrijken van de handen en armen en geurige kompressen laten je ontspannen en vormen de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Het hart van de behandeling is de lymfestimulatie, zoals eerder hierboven beschreven. Speciale ampullen, een masker, decolletémassage, dagverzorging en eventueel een bescheiden make-up maken de behandeling compleet.

De klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel – een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

120 minuten durende behandeling € 97,00

Onderstaande behandelingen zijn variaties op de Klassieke Dr.Hauschka gezichtshandeling volgens Elisabeth Sigmund, waarbij het accent telkens ergens anders ligt.

Luxe Gezichtsbehandeling
De Klassieke Dr. Hauschka behandeling zoals hierboven beschreven, aangevuld met een massage van de rug met een van de Dr. Hauschka Bodyoliën. Voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

135 minuten durende behandeling € 112,00

Revitaliserende Gezichtsbehandeling
De oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering, zoals bij de wisseling van de jaargetijden.

90 minuten durende behandeling € 81,00

Gezichtsbehandeling ‘Tijd voor mezelf’
Het accent van deze behandeling ligt op ontspanning. De dieptereiniging wordt achterwege gelaten.

60 minuten durende behandeling € 63,00

Reinigende Gezichtsbehandeling
Effectieve reiniging speciaal voor de onzuivere huid.

60 minuten durende behandeling € 63,00

Deelbehandelingen, in combinatie met een Dr. Hauschka behandeling

Ontharen
Harsen van de bovenlip of kin € 10,00
Harsen van de bovenlip en kin € 15,00
Modelleren van de wenkbrauwen € 12,50