Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling

De behandelmethode van Dr. Hauschka Cosmetica

Elisabeth Sigmund bracht meer mee uit Zweden dan alleen de basis voor recepten en ideeën voor Dr. Hauschka Cosmetica. In haar ‘Salon voor de Schoonheid’ in Stockholm ontwikkelde ze een geheel eigen schoonheidsbehandeling. Ze was zich er goed van bewust dat de kwaliteit van de aanraking van wezenlijk belang is voor een goed resultaat.

De lymfestimulatie vormt een centraal onderdeel van elke Dr. Hauschka behandeling. De kleine lymfecapillairen zijn belangrijk voor het afvoeren van stofwisselingsproducten en overtollig weefselvocht. Wanneer zij met zachte strijkbewegingen en penseelstreken worden gestimuleerd, ontspannen en ontgiften zij – zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd, het weefsel raakt zijn gifstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van het lichaam worden ondertussen geactiveerd, terwijl u uzelf kunt overgeven aan de ontspannende behandeling.

Kies de behandeling die bij u past en ervaar een bijzondere belevenis.

De klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling
Een compleet programma voor regeneratie van de huid en volledige ontspanning. Een ontspannen voetenbad, uitstrijken van de handen en armen en geurige kompressen laten u ontspannen en vormen de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr.Hauschka. Het hart van de behandeling is de lymfestimulatie, zoals eerder hierboven beschreven. Speciale ampullen, een masker, decolletémassage, dagverzorging en eventueel een bescheiden make-up maken de behandeling compleet.

De klassieke Dr.Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel – een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

120 minuten durende behandeling € 93,00

Onderstaande behandelingen zijn variaties op De Klassieke Dr. Hauschka Gezichtshandeling, waarbij het accent telkens ergens anders ligt.

De Luxe Klassieke Dr. Hauschka Behandeling
De klassieke Dr.Hauschka behandeling zoals hierboven beschreven, aangevuld met een rugmassage met een van de Dr. Hauschka bodyoliën. Voor een heerlijke en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

140 minuten durende behandeling € 107,00

Dr. Hauschka Revitaliseringsbehandeling
De oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering, zoals bij de wisseling van de jaargetijden.

90 minuten durende behandeling € 78,00

Dr. Hauschka Ontspanningsbehandeling
Het accent van deze behandeling ligt op ontspanning. De dieptereiniging wordt achterwege gelaten.

60 minuten durende behandeling € 61,00

Dr. Hauschka Reinigingsbehandeling
Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica, reinigt en verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint.

60 minuten durende behandeling € 61,00

Deelbehandelingen in combinatie met een Dr. Hauschka behandeling

Ontharen
Harsen van de bovenlip of kin        € 10,00
Harsen van de bovenlip en kin       € 15,00
Modelleren van de wenkbrauwen    € 12,50

Voor een deelbehandeling buiten de behandelingen om wordt € 15,00 extra in rekening gebracht.