Biografisch coach

“Ieder mens heeft behoefte aan innerlijke en uiterlijke schoonheid”

-Elisabeth Sigmund-

Het werken in mijn salon en de nieuwsgierigheid naar het leven zelf inspireren mij steeds om mezelf te blijven ontwikkelen. Op zoek naar antwoorden op mijn vragen, inhoud en verdieping vind ik in 2007 tijdens de inscholing als Dr. Hauschka Therapeut in de antroposofie mijn weg. Blij verrast en ook ontzettend dankbaar was ik toen ik in 2010 benoemd werd tot Dr. Hauschka Therapeut van het Jaar. Na de oriƫntatiecursus Verpleegkunde en Antroposofie in 2017 ben ik in september 2019 gestart met de opleiding Biografisch Coachen.

Binnen het werken met Dr. Hauschka Cosmetica en de Biografie vind ik de vorm om mensen te begeleiden. Het is mijn wens dit in mijn Salon voor de Schoonheid uit te dragen.